M5C PSIHOTERAPIE PENTRU CORP

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

                                                    Alchimia aromelor si energiilor M5C!!!

                                                        PSIHOTERAPIE PENTRU CORP!!!

                                               Tratament de echilibrare energetică globală
                                                Reconectați-vă cu sursa și energia sa vitală.


           Detoxifiere,Eliberare,Reconectare,Drenare,Echilibrare,Comuniune minte&corp&spirit,

Acest ritual de masaj holistic,terapeutic este o calatorie spre noi insine cu scopul de a descoperi cine suntem cu adevarat, de a ne reconecta cu sufletul si spiritul, sa traim adevarata iubire interioara, sa recuperam putere creatoare. Ritualul imbina mai multe tehnici de masaj, folosirea a 25 de uleiuri esentiale si lucrul cu energia pe acele sisteme subtile care sunt la baza fiintei umane. Are beneficii fizic, energetic, emotional, spiritual. Este relaxare, eliberare somato-emotionala, detensionare, resetare, realinierea posturii, revitalizare pentru corp, drenaj limfatic,descongetionare musculara,resetare pentru minte, suflet si spirit. Este o terapie complexa, completa si profunda. Este o invitatie si posibilitate pentru o viata noua, pentru a savura sanatatea si bucuriile intruparii. Este o modalitate care imbina aplicarea uleiurilor esentiale cu masajul californian, lomi-lomi, suedez, ayurvedic si tulna, presopunctura,fascii,limfa,lucrul cu meridianele energetice, arborele sefirotic.

Știm că majoritatea bolilor se datorează stresului, surmenajului, emoțiilor noastre stocate mai ales în cap, inimă, stomac.

Acționând asupra acestor zone, se acționează asupra a peste 240 de milioane de neuroni și, prin urmare, hormoni care ne afectează bunăstarea.

Este de a activa hormonii fericirii prin diferite procese, este de a dezlega traumele și emoțiile încrustate în diferitele noastre organe, înseamnă a drena toxinele stocate și a facilita o mai bună funcționare, înseamnă a permite energiei să circule mai bine în tot organismul.

Aceasta combinatie de tratament pe  zone primordiale este succesul unei stari de bine interne si externe, atat la nivel psihic cat si fizic.

Aceasta metoda de masaj /terapie este creata si brevetata in Elvetia,fiind oferită de terapeut acreditat Institut ASCA Elveția.

In timpul terapiei se folosesc combinatii-blenduri de uleiuri cu diferite proprietati: relaxare, calmarea durerilor, eliberarea traumelor emotionale, antiinflamatoare, antifungice, etc. Uleiurile cu provenienta din Franta si Elvetia sunt de cea mai inalta calitate. UNIC IN TIMISOARA!!!

M5C, datorită propriei energii rezultate din desfășurarea și abordarea secvențelor sale, are capacitatea de a uni sinergic mai multe tehnici din lume, reunind masajul, aromoterapia și energia magnetismului.

Se lucreaza toate sistemele energetice si spirituale, pe meridianele energetice, pe arborele sefirotic-misterele creatiei care reprezinta emanaţiile primordiale ale izvorului divin, caile simbolice pentru caracterul ciclic al evoluției cosmice umane.

Tehnicile de masaj imbinate in aceasta metoda sunt: californian, lomi-lomi, suedez, ayurvedic si tulna. Terapia se efectueaza pe corp, fata si scalp.

Terapia prin lucrul cu uleiuri esentiale si cu energia contribuie la transformarea unei sedinte simple de masaj intr-un ritual magic de cel mai inalt nivel. Acest masaj cu uleiuri pe langa efectele terapeutice este si un rasfat magnific.Va invitam intr-o locație exclusivistă,confort și calitate,respectând toate normele de protecție și igiena.

M5C este simfonia fiecărei molecule ale corpului tău,uniunea cu sine,eliberare și echilibrare,amplificarea energiei vitale,o călătorie spatiu&timp.

Această metodă de îngrijire aduce eliberarea fizică și mentală într-un mod impresionant, o întreagă dezvoltare restaurativă și inițiativă, deschizând memoria corpului, curățând treptat traumele vechi și lăsând energia plăcerii și a vieții (libidoului) să circule liber.

Se aplică preparate din uleiuri esențiale specifice diferitelor faze, primul în detoxifiere, al doilea în relaxare, eliberare și ultimul în revitalizarea, reconectarea și stimularea
sistemului imunitar.

Metoda terapeutica  asociata cu un masaj al intregului corp foarte puternic, lent si profund, care permite circulatia energiei vitale direct in interiorul corpului persoanei.

Este un proces de masaj legat de energia de vindecare internă a persoanei și de energia universală prin care forța vitală (kundalini) este ridicată ușor de-a lungul corpului și a coloanei vertebrale pentru a elibera o mare cantitate din această putere în inimă.

Acest proces de masaj biodinamic trezește procesele naturale de auto-vindecare prin descărcarea amintirilor emoționale greoaie și a toxinelor.

Permite încetul cu încetul să restabilească o mare încredere și o nouă vitalitate, să găsească stima de sine, un mare sentiment de pace, bucurie de a trăi și mai ales să armonizeze sarcinile emoționale care ne blochează energia.Punctul forte al M5C este combinarea tuturor acestor tehnici într-un ritm și o energie a Inimii, care își amplifică efectele de 1000 de ori. 

Și dacă este posibil ca terapia alternativa să poate schimba ceea ce medicina alopată încă nu a reușit?

Amintește-ți,tu nu ești un corp,tu doar locuiești intr-un corp și corpul tău merită eliberat de traume,dureri,memoria evenimentelor neplăcute,programe,relații toxice,puncte de vedere fixe,solidificare,abuz,deconectare,energii ale altor persoane ,psihosomatizare ,toxine,metale grele,frigiditate,anticonștiintă,etc.

#eliberare #echilibrare #reintegrare #comuniune #conexiune #vibratie #energie #clearing #relax #usurinta #desolidificareorgane #echilibrareemotionala #faravarsta #deblocare #bucurie #relax #comuniunemintecorpspirit #claritate #constientizare #cineestitu? #changeclinique

                                   Terapeut acreditat Institut ASCA Elveția!!!!

                                       PROGRAMARI LA TEL 0774487933

Masajul celor 5 continente, un tratament pentru corp, suflet si minte

Grija vine la pachet cu 3 uleiuri care sunt adevărate "happy shots":

Uleiuri esențiale folosite in acest ritual:

Uleiuri esențiale 1

Lămâia: curăță sistemul digestiv, combate retenția de grăsimi.. .

Cipru: decongestionant venos, anti-sudorific...

Rozmarin: decongestiv, antiinfecțios respirator...

Lavanda: calmează nervii, relaxează mușchii...

Eucalipt: calmează tusea, decongestionează respirația.. .

Niaouli: descompune bronșita, radioprotector...

Tea Tree: antiinfecțios, antibacterian...

Mentă: dreneaza, detoxifica...

Uleiuri esențiale 2

Ylang-Ylang: tratează tensiunea arterială crescută, tulburări cardiace benigne..

Lavanda: calmează nervii, relaxează mușchii...

Geranium: anti piele grasa și acnee, anti-îmbătrânire, înfrumusețează tenul.. .

Portocală dulce: calmantă, ajută digestia.. .

Smirnă: împotriva oboselii, stresului

Eucalipt: calmează tusea, decongestionează respirația.. .

Ravensara: antiviral, reechilibrare...

Ghimbir: tonifiere și echilibrare a nervilor, tonus sexual.. .

Scorțișoară: antiinfecțioasă, antibacterian...

Sariette: combaterea oboselii fizice și sexuale, stimularea imunitară...

Uleiuri vegetale de baza

Migdale dulci: piei uscate și sensibile

Macadamia: vergeturi, cicatrici

Semințe de caise: anti-îmbătrânire și întinerire

Argan: cicatrizant

Avocado: catifelează pielea

                                                      Durata sedinta-80 mim

                                                      Durata sedinta-110 min

https://www.facebook.com/Change-Clinique-277749344070857

https://www.facebook.com/accesareaconstiintei

 
                                        Cu recunoștința,Cristina Stanila

-Terapeut acreditat institut ASCA Elveția,Facilitator International Access Counsciouness CFMW-SISI,Managementul Stresului,Formator Dezvoltare Personala,Specialist                                                                          Coach,Consiliere,NLP,Programări 0774487933

                              CHANGE CLINIQUE
                 str Graniceri nr 3-Dumbravita
                                  tel.0774487933