RELAȚII CONȘTIENTE & RELAȚII PROGRAMATE

~ Timişoara, 12 Martie 2019 ~ ora 17:00 – 19:00 ~

1.jpg

Te invit la acest workshop, unde vom folosi tehnici și instrumente Access Consciousness®, tehnici NLP si de Coaching care îti vor schimba toate punctele de vedere despre relații, creăm fluxuri de energie, deblocăm și eliberăm tot ceea ce nu permite să ai relația, pe care o dorești.

  •  Te invit să descoperi cele 5 elemente ale intimității

  •  Cele 3 elemente pentru a crea o relație bună

 

Cum ar fii să primești în viața ta relația cu tine, cu partenerul(a) așa cum îți dorești?

Ești dispus(ă) să trăiești în comuniune cu persoana din viața ta dincolo de judecăți, proiecții, puncte de vedere fixe, concluzii, definiții despre ce și cum, programe, sisteme de credință, control, dincolo de ceea ce ai decis că este imposibil?

Câte forme de abuz creezi asupra ta, asupra celorlalți, pentru a te potrivi în relație? De câte ori te-ai invalidat pe tine ființă minunată și ai refuzat să fii, să știi și să percepi tot ceea ce te blochează în a avea o relație dincolo de ceea ce ai decis că nu poți avea cu ușurință și bucurie?

Ce poți fii, ce poți face astăzi diferit, încât ar schimba toate realitățile imediat?

Cum ar fi dacă ai întrupa atat de multă conștiință în tot ceea ce faci, încât ceilalți ar alege să devină și ei mai conștienți ca urmare a acestui lucru?

 

Conștiința este posibilitatea de a elimina toate zidurile de separare create. Funcționează din minte conștientă și creează-ți propriul tău Univers.

Preț 150 ron

Locație: Timișoara, Calea Buziașului nr 43A

Înscrieri pe email: cristinastanila403@gmail.com

Facebook: Cristina Stanila

Tel.: 0774 487 933

Cu recunoștință CRISTINA STĂNILĂ ~ Formator Dezvoltare Personală, Facilitator Access Consciousness® BF-CFMW, Life & Business Coach, Facilitator managementul stresului, Reflexoterapeut

All Events

Facebook