ACCESS BARS®

Untitled.jpg
 • Eşti supărat şi nu ştii ce nu este în ordine cu tine?

 • Nu reuşeşti să dormi?

 • Crezi că te afli într-o stare de anxietate?

 • Ceva nu funcţionează în relaţia ta sau nu ai încă relaţia potrivită pentru tine?

 • Te simţi într-o stare de oboseală cronică şi lipsit(ă) de poftă de viaţă?

 • Te confrunţi cu lipsa banilor?

 • Ai blocaje emoţionale şi nu şti ce se întamplă cu psihicul tău?

 • Ai probleme cu obezitatea?

 • Crezi că suferi de frigiditate sau impotenţă?

 • Ai dificultăţi de vorbire şi de exprimare?

 • Simţi că se instalează depresia?

 • Ai afecţiuni fizice de orice fel?

ACCESS BARS® este un instrument /tehnică/terapie , este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajuta să devii conştient în toate aspectele vieţii, să eliberezi durerea din corpul tău, să îţi uşurezi viaţa în toate aspectele ei, să ai relaţii mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit şi să te simţi împlinit. Ştim că este bine să gândim pozitiv şi ne străduim să o facem; cu toate acestea, nu pare să se schimbe nimic. Nu se schimbă nimic pentru ca mintea noastră nu ajunge suficient de adânc în încrengătura gândurilor noastre inconştiente, în ceea ce am moştenit ca tipare mentale de la înaintaşii noştri, în ceea ce ne-am însuşit pe parcursul vieţii ca modele, standarde, bariere, judecăţi, puncte de vedere fixiste, convingeri limitative. Toate, în egală măsură, ne împiedică să vedem că există şi alte posibilităţi, şi să trăim în darurile cu care am venit înzestraţi.  
Ești dispus să-ți creezi o realitate diferită cu tine, cu relațiile, cu banii, cu familia, să înveți să primești totul cu ușurință și bucurie?

Cum ar fi să ai,să creezi,să generezi mult mai mult decât ai acum?

Depresia este o condiţie foarte des întâlnită în întreaga lume. Ea poate varia de la forme uşoare precum lipsa dorinţei de viaţă, oboseală, apatie, până la situaţii de disperare extremă, atacuri de panică, gânduri de sinucidere. E posibil să observi cum, doar citind aceste rânduri, poţi percepe energia greoaie pe care cuvântul depresie o aduce în conştienţă.

De multe ori, cei diagnosticaţi cu depresie urmează tratamente lungi şi li se oferă perspective sumbre. De multe ori, persoanele cu astfel de manifestări sunt de fapt persoane foarte conştiente, care percep cu uşurinţă câmpurile de energie ale celor din jurul lor şi asumă în mod eronat că sunt ale lor. O simplă întrebare precum: „Este această emoţie a mea?“ poate deschide uşa spre conştientizarea faptului că peste 98 % din gândurile şi emoţiile pe care le percepem nu sunt ale noastre. Ele sunt precum o mare de energie pe care noi o percepem şi despre care concluzionăm că este a noastră sau, că este cine suntem.  Dacă ai crescut alături de o persoană cu predispoziţie spre depresie, este posibil să fi încercat să vindeci acea persoană şi, este posibil să fi încercat să vindeci sau să schimbi acea energie. In sinea ta ştiai că oamenii pot fi veseli şi că viaţa poate fi uşoară şi nu puteai să înţelegi de ce ar alege cineva să fie trist şi deprimat. Cu inima deschisă ai incercat să faci tot ce ştiai să schimbi acea situaţie. Dar dacă starea de depresie este o alegere?   O procedură dinamică de transformare care a ajutat un numar mare de persoane cu simptome de depresie să se vindece cu uşurinta este Access Bars®. Această tehnică, ce constă din atingerea uşoară a unor puncte de pe cap, poate fi invăţată şi practicată cu uşurinţă, inclusiv de către copii. In fiecare zi facilitatori şi practicieni Access Bars® din intreaga lume creează miracole în viaţa clienţilor lor  folosind această metodă, participând în acelasi timp  la crearea unei lumi noi, conştiente. Metoda poate fi folosită pentru orice situaţie neplacută şi limitativă de sănătate sau de viaţă, inclusiv în depresie.   Esti interesat să facilitezi acest proces pentru cei din jurul tau? Eşti interesat să devii creatorul unei lumi conştiente folosind această metodă dinamică de transformare?  
 

Ce este Access Bars®?

Bars® este un proces energetic pentru corp .


Barele sunt 32 de puncte, bare de pe cap, care, atunci când sunt activate, vor începe să ruleze un flux de energie cu scopul de a șterge puncte de vedere fixe adunate, gânduri, emoţii, blocaje, atitudini, comportamente, considerente, sentimentele care te țin pe loc.  Se intâmplă mai mult ca ștergerea unui fișier nedorit de pe hard disk. Toate punctele de vedere proprii sunt stocate în domenii electronice în jurul corpului dumneavoastră și cuprind ceea ce se numește în mod obișnuit mintea. Atingând barele, se vor elimina aceste gânduri limitatoare, sentimente și emoții si ce ar mai fi din toate timpurile, toate spaţiile, toate realităţile, toate corpurile. Activarea şi rularea barelor sunt esenţiale în această tehnică. 

​De asemenea aduce contribuție în următoarele stări:

​​

 • LIPSA SOMNULUI

 • LIPSA ENERGIEI/OBOSEALĂ

 • ANXIETATE

 • BLOCAJE EMOTIONALE/ANCORE/GREUTATE

 • LIPSA STIMEI DE SINE

 • ESEC FAMILIAL, FINANCIAR

 • ELIMINAREA PILOTULUI AUTOMAT, A PATTERN-URILOR

 • DEBLOCAREA FIINȚEI ÎN TOTALITATE

 • FRIGIDITATE/IMPOTENTĂ

 • RELAȚII

 • JOB

 • ELIMINAREA REZISTENȚEI

 • INCAPACITATE PRIMIRE/DĂRUIRE

 • OPUNEREA ACCEPTARII ȘI TRECEREA ÎNTR-O POTENȚĂ NOUĂ

Atunci  BARS este pentru tine. Access Bars este cea mai inovatoare terapie de relaxare. După o sesiune Bars te vei simţi plin de energie şi vitalitate, vei beneficia de o relaxare profundă, iar fiecare aspect al vieţii tale va fi abordat cu mai multă uşurinţă şi bucurie, vei găsi soluţii acolo unde înainte nu le vedeai, va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcţionează în viaţa ta, iar tot ceea ce te limiteazî în decizii va fi eliminat.

 

Vei redescoperi starea de fericire, iar cea de depresie va dispărea după numai o singura sesiune! Terapia Bars te ajută să îţi creşti performanţele chiar şi la locul de muncă, să obţii claritate mentală şi în acelaşi timp la îmbunătăţirea stării de sănătate în general.

Te invit să te redescoperi pe tine şi să te ghidez în a-ţi creea viaţa pe care ţi-o doreşti.

 

Alegerea îţi aparţine, fiinţă minunată!

 

Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars?


Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos.
Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitivă, solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creere în acest domeniu. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înţeleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară.


Ați încercat vreodată să vorbiti cu cineva care își susține o anumită idee? Este ca încercarea de a trece printr-un zid de cărămida. Asta pentru că în realitate este un zid, un zid energetic. De fiecare dată când susţineți un punct de vedere fără a mai asculta alte idei, se creează un zid energetic. De exemplu, dacă spui “eu nu fac asta din nou”, această decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp, ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagnetice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară, pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi.


Această tehnică nu prezintă contraindicații, fiind recomandată a se efectua și copiilor. În cazul acestora sesiunea va fi mai scurtă. În general se recomandă1 – 2 sesiuni pe săptămană dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte clientul nevoia.

PROGRAMĂRI  LA TEL.: 0774 487 933


              Terapie pentru minte și corp, dezvoltare personală, consiliere şi cursuri Cristina Vlaicu Stănilă

       Life & Business Coach,  Facilitator Internațional Access Consciousness BF-CFMW, SISY,Procese de                         corp,Bioenergie,NLP,Instructor / Formator Dezvoltare Personală, Reflexoterapeut, Evaluator Stare de Sănătate,                                                                      Managementul Stresului

images (47).jpg