MEMORIE CELULARĂ

Ce este memoria celulară?

Memoria celulară este un proces de corp care presupune deblocarea celulelor dintr-un punct de vedere în care au  rămas blocate.

memorie_celulara_1.jpg

Dacă avem traume, cum ar fi am căzut sau ne-am rupt ceva, sau avem dureri, operaţii, acest proces de corp deblochează trauma, astfel înât să se revină la starea naturală, care este cea de vindecare. Este un proces extrem de dinamic, care se face pe ţesut cicatricial.


În timpul rulării procesului se deblochează memoria discordantă a celulei şi se şterge memoria traumei, pe care celula nu a eliberat-o.
 

Acesta este un proces incredibil de dinamic si creeaza aparente miracole, permiţând corpului să aleagă să se vindece. Este extrem de puternic când este folosit atât pe animale cât şi pe oameni.

Cu toţii moştenim amintiri celulare de la părinţii noştri în acelaşi fel în care o persoană dobândeşte amintiri celulare de la un donator de organe, iar aceste amintiri sunt, efectiv, codificate in ADN-ul fiecărei celule. La nivel fizic, unirea dintre un spermatozoid şi un ovul crează o celulă, care reprezintă frumoasa şi miraculoasa armonie dintre un bărbat şi o femeie. La alt nivel, embrionul primeşte şi amintirile celulare ale tatălui şi ale mamei. Este logic să ne gândim că acest proces a avut loc şi atunci când  mama şi tatăl au fost concepuţi la rândul lor. Aceasta înseamnă că mica celulă primeşte amintiri celulare de la bunicul şi bunica şi de la străbunicul şi străbunica ...? Răpunsul este da!

memorie_celulara.jpg

Toate aceste amintiri sunt bune, rele, poate şi urâte, şi toată gama intermediară, iar aceasta înseamnă că amintirile celulare ale stră-stră-străbunicii se pot reactiva în tine, îţi pot provoca gânduri, sentimente, comportamente nedorite şi stres fiziologic.

Când faceţi lucruri pe care n-aţi vrea să le faceţi, vă gândiţi la ce nu vreţi, simţiţi ceea ce nu vreţi să simţiţi, înseamnă că vi se reactivează o amintire celulară.


Deşi această memorie nu poate fi măsurată sau observată, ea poate juca, cu siguranţă, un rol mare şi important în viaţa noastră.
 

memorie_celulara_2.jpg

DE-MANIFESTARE MOLECULARĂ & MANIFESTARE DEMOLECULARĂ

Când este rulat, acest proces de corp Access Consciousness® de de-manifestare moleculară face anumite lucruri să dispară: dacă există o tumoare, oase degenerate, ajută şi duce până la eliminarea amalgamurilor toxice din corp.