Degustare Access Consciousness® – Access Bars®

1 (1).png

Intrarea LiberĂ ~ 19 August 2019

HOTEL EXCLUSIV

Str. Salcâmilor nr. 32 ~ TIMIȘOARA

18:00 ~ 20:00

Te invit să faci cunoștință cu Access Bars® şi Access Consciousness®

Te invit să cunoști o modalitate total diferită decât ceea ce ai cunoscut până acum!


Înscrieri la tel.: 0774 487 933

Cabinet Cristina Stănilă: mesaj Facebook

Eveniment Facebook


Intrarea este liberă, fără costuri, fără precondiții, fără limită de vârstă!

AC este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, să eliberezi durerea din corpul tău, să îţi uşurezi viaţa în toate aspectele ei, să ai relaţii mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit şi să te simţi împlinit. AC îţi oferă instrumente care te ajută să trăieşti conştient şi să creezi conştient. Targetul Access Consciousness® este o planetă conştientă. AC a fost dezvoltat în California acum mai mult de 25 ani de către Gary Douglas, căruia i s-a alăturat ulterior Dr. Dain Heer. AC este prezentă în peste 173 de ţări din întreaga lume şi are facilitatori prezenţi în întreaga lume. Sute de mii de oameni din întreaga lume au descoperit şi folosesc aceste instrumente.


Cum este diferit Access Consciousness® de alte modalităţi, filozofii, sisteme de dezvoltare spirituală, de vindecare şi de dezvoltare personală?

Pentru sute de mii de oameni din întreaga lume AC este cel mai RAPID şi DINAMIC mod de a avea UŞURINTĂ, BUCURIE, EXPRESIE EXUBERANTĂ ŞI ABUNDENŢĂ ACUM! Cu AC vezi rezultate încă de la prima şedinţă sau de la prima clasa iar rezultatele continuă să se dezvăluie! AC include pe toata lumea, toate vârstele, toate categoriile sociale, toate tradiţiile. Senzaţia de luptă, greutate, neputinţă, suferinţă, imposibilitate începe să dispară rapid din viaţa ta, când începi să foloseşti instrumentele AC.


AC este un sistem de transformare a conştiinţei, de eliberare a inconştienţei şi anticonştienţei în favoarea a mai multă conştienţă. AC te împuterniceşte pe tine să ştii că ştii deja.


AC nu are răspunsuri şi nu conţine sisteme de credinţă. Are întrebări care facilitează o mai mare conştientizare în toate aspectele vieţii tale. AC este în continuă expansiune şi transformare. AC este despre tine, ființă minunată, care ești şi deschide uşa spre posibilităţi nebănuite ale tale și ale corpului tău.


Ce poți face diferit și nu ai ales încă?
 

 

Cu recunoștință Cristina Stănilă – Facilitator Access Consciousness®BF-CFMW-SYSY,

Instructor/Formator Dezvoltare Personală, Reflexoterapeut, Managementul Stresului,

NLP, Practician Procese de Corp

images (40) hipno 3.jpg