FACELIFT ENERGETIC

E oare posibil să te simţi şi să arăţi mai tânăr, fără să injectezi botox, ace de acupunctură sau să creezi o altă traumă corpului tau?

facelift.jpg

Faceliftul Energetic Access Consciousness® e diferit de alte procese similare, fiind blând şi uşor pentru tine şi corpul tău.


Faceliftul Energetic Access Consciousness® este un proces extrem de hrănitor pentru faţă, inversând efectele îmbătrânirii şi ajutând la regenerarea celulelor.
 

În acelaşi timp şterge din memoria corpului toate consideraţiile, deciziile, concluziile şi judecăţile asupra modului în care arăţi, despre îmbătrânire, şterge toate proiecţiile pe care le-ai făcut cu privire la vârstă, riduri, ereditate etc.
 

Faceliftul Energetic Access Consciousness® se efectuează pe 30 de puncte energetice de la nivelui feţei, gâtului şi pieptului, rulat de asemenea pe orice parte o cere corpul.

Cum ar fi să inversezi efectele îmbătrânirii şi să schimbi vârsta fizică pe care o ai?

Acest proces energetic îţi oferă posibilitatea să te bucuri de un aspect mult mai tânăr, fără riduri, reîntinereşte corpul, fără tratamente costisitoare şi creme scumpe, fără medicamente sau operaţii estetice.

Ce limitare a corpului tău ai decis că e reală încât n-o poţi depăşi?

Câte decizii, judecăţi, concluzii şi calcule ai despre a fi neatrăgător pe măsura ce îmbătrâneşti?

 

De cele mai multe ori corpul nostru arată la fel ca şi starea noastră interioară. Cum ar fi să beneficiezi de un proces energetic de regenerare, reîntinerire care îţi schimbă în totalitate corpul şi faţa, devenind fără riduri, sănătos, echilibrat, tonifiat, luminos şi plin de vitalitate.


Această procedură noninvazivă are efecte vizibile încă de la prima şedinţă, iar dacă este rulat de 20 ori, efectele pot fi ireversibile.
 

Faceliftul Energetic Access Consciousness® poate fi de asemenea rulat şi pe bărbaţi, atât pe faţă cât şi pe corp, având ca rezultat un plus de energie, încredere în sine, tonicitate şi efecte spectaculoase asupra masculinităţii.
 

Pe măsură ce începi să schimbi modul în care te raportezi la corpul tău, începi să schimbi modul la care te raportezi la tot ceea ce este în viaţa ta.
 

Oferă-ţi ţie şi corpului tău energie, vitalitate, sănătate şi bucurie!

face.jpg