MTVSS

MTVSS – SISTEME DE DESFACERE A VALENŢEI MOLECULARE TERMINALE 
mtv.jpg

     Mintea nu este localizată doar în creier, ci în întregul corp. De aceea, în corp pot fi blocate amintiri şi sentimente. Eliberând corpul, eliberezi mintea. Eliberezi mintea, eliberezi corpul. 


Corpul reţine sentimentele şi gândurile în sistemele energetice ale celulelor. Energiile care rămân blocate în corp sunt adesea consecinţa unei traume nerezolvate. Trauma poate fi  rezultatul unor răni fizice, emoţionale, mentale sau spirituale, sau o combinaţie a acestora. Trauma fizică poate fi gravă sau minoră, dar important este  gândul care stă în spatele acţiunii sau gândul care a venit în minte atunci când corpul a avut de suferit. De asemenea important este şi locul unde a fost blocat acel gând în corp. Aceste gânduri ne ţin departe de visele noastre şi iau forma durerilor (fizice, sufleteşti şi spirituale). Gândurile  ce apar ca urmare a unor traume schimbă valenţa moleculară terminală a proteinelor din corp, modifică ADN-ul,  întrerupe  curgerea energiei prin corp, declanşează procesul de îmbătrânire, de degradare a celulelor. Se modifică astfel şi realitatea de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, se modifică situaţia financiară, partenerul potrivit nu apare sau dispare, pot apărea probleme de sănătate … Aceste procese  se produc la nivel de subconştient. Când este dezvăluit, gândul şi sentimentul care stătea în spatele energiei fizice, când este analizat şi îndepărtat cu recunoştinţă, capacitatea corpului de a se vindeca singur este activată. Astfel se trasează iarăşi tiparele corpului (se rescrie blueprintul acestuia) în ceea ce priveşte echilibrul, sănătatea şi circulaţia energetică.

 

      Clarificarea blocajelor interioare (realizată prin curăţări – vezi fraza de curăţare din Access) şi eliminarea lor la nivel energetic (prin Procese de Corp, BARS, OFT) conduce la  curgerea liberă a energiei prin corp, sănătatea se restabileşte, emoţional suntem mai stabili, ne poziţionăm în observator şi atitudinea noastră faţă de tot ceea ce ni se întâmplă se schimbă. Eliminând blocajele energetice, refăcând starea de sănătate şi echilibrul emoţional atragem în viaţă altfel de situaţii, de încercări … până la a ajunge să ne alegem noi ceea ce dorim să experimentăm. Toate procesele pentru corp cu ajutorul mâinilor sunt făcute pentru a  te facilita pe tine să ai mai multă comuniune cu corpul. Corpul tău are capacitatea să se genereze pe sine dar, din păcate, tindem să avem punctul de vedere că avem un corp care trebuie să moară. Procesul de îmbătrânire se opreşte când începi să eliberezi punctele de vedere fixe. Fiecare punct de vedere fix încuie corpul tău în procesul îmbătrânirii.

 

       MTVSS este un proces pentru a desface/anula aproape orice fel în care corpul funcţionează greşit.  Atenţie: este vorba şi de traume în adevaratul sens al cuvântului dar este vorba şi de situaţii de zi cu zi care ne-au rămas în memorie – mama care ne-a spus că nu suntem buni la … matematică, o notă proastă, un coleg de serviciu care a făcut ceva mai bine ca noi, un prieten care ne-a părăsit, programe care ne-au fost transmise, inoculate, pe care le-am preluat cu voie sau fără voie  – „viaţa  este grea, banii se obţin greu, nu eşti în stare să faci asta … nu meriţi sa fii iubit … şi multe altele“. 

       Este vorba şi despre toate căile în care ţi-ai blocat corpul, gândind  că această realitate este tot ceea ce tu poţi fi sau poţi face – în realitate tu eşti mult mai mult decât îţi poţi imagina că eşti, eşti o fiinţă infinită cu o infinitate de capacităţi şi posibilităţi. Structura moleculară a corpului nostru a fost setată cu un sistem de schimbare a valenţei. Pentru ca un corp să se dezintegreze, să îmbătrânească şi să se degradeze, structura moleculară a corpului trebuie să aibă o schimbare de valenţe. MTVSS este proiectat să anuleze acest proces. MTVSS poate avea efecte incredibil de dinamice pe sistemul imun. MTVSS este „instrumentul de ales“ foarte frecvent pentru a desface/anula aproape orice, când corpul funcţionează în mod greşit facilitând vindecarea sistemului hormonal, digestiv, respirator, reproducător sau a organelor bolnave şi a durerilor din corp. Este un instrument puternic, cu care poţi schimba aproape orice nu funcţionează în corpul tău. MTVSS activează energiile din corpul tău.