Curs Access Bars® 

TRANSFORMAREA  CARE ITI SCHIMBA VIATA

time-2743994__340_edited.jpg

Te invit la o clasă Access Consciousness® plină de instrumente cu care poți păși într-o potență nouă, acolo unde ți-ai dorit dintotdeauna  să fii!


Access Bars® este un instrument care facilitează eliberarea tuturor programelor, blocajelor, convingerilor, punctelor de vedere fixe, proiecțiilor, dejecțiilor, judecăților, te eliberează din pilotul automat.


Access Bars® facilitează eliberarea inconştienţei, limitărilor, suferinţelor blocate în corp. Ele sunt modalităţi prin care poţi începe să ai uşurinţă şi comuniune cu corpul tău şi prin care poţi începe să îţi generezi corpul, în loc să îl distrugi.

 

Access Bars® este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajută să devii conştient în toate aspectele vieţii, să eliberezi durerea din corpul tău, să îţi uşurezi viaţa în toate aspectele ei, să ai relaţii mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit şi să te simţi împlinit.

 

Ştim că este bine să gândim pozitiv şi ne străduim să o facem; cu toate acestea, nu pare să se schimbe nimic. Nu se schimbă nimic, pentru ca mintea noastră nu ajunge suficient de adânc în încrengătura gândurilor noastre inconştiente, în ceea ce am moştenit ca tipare mentale de la înaintaşii noştri, în ceea ce ne-am însuşit pe parcursul vieţii ca modele, standarde, bariere, judecăţi, puncte de vedere fixe, convingeri limitative. Toate, în egală măsură, ne împiedică să vedem că există şi alte posibilităţi, şi să trăim în darurile cu care am venit înzestraţi.


Access Bars® eliberează toată încărcătura electrică a polarității, este ca și cum ai activa antivirusul de conștiință.


Te întrebi cât de multă schimbare poți avea?


Cât de fericit poți fi?

Depresia este o condiţie foarte des întâlnită în întreaga lume. Ea poate varia de la forme uşoare precum lipsa dorinţei de viaţă, oboseală, apatie, până la situaţii de disperare extremă, atacuri de panică, gânduri de sinucidere. E posibil să observi cum, doar citind aceste rânduri, poţi percepe energia greoaie pe care cuvântul depresie o aduce în conştienţă.

De multe ori, cei diagnosticaţi cu depresie urmează tratamente lungi şi li se oferă perspective sumbre. De multe ori, persoanele cu astfel de manifestări sunt de fapt persoane foarte conştiente, care percep cu uşurinţă câmpurile de energie ale celor din jurul lor şi asumă în mod eronat că sunt ale lor. O simplă întrebare precum: „Este această emoţie a mea?“ poate deschide uşa spre conştientizarea faptului că peste 98 % din gândurile şi emoţiile pe care le percepem nu sunt ale noastre. Ele sunt precum o mare de energie pe care noi o percepem şi despre care concluzionăm că este a noastră sau, că este cine suntem.  Dacă ai crescut alături de o persoană cu predispoziţie spre depresie, este posibil să fi încercat să vindeci acea persoană şi, este posibil să fi încercat să vindeci sau să schimbi acea energie. In sinea ta ştiai că oamenii pot fi veseli şi că viaţa poate fi uşoară şi nu puteai să înţelegi de ce ar alege cineva să fie trist şi deprimat. Cu inima deschisă ai incercat să faci tot ce ştiai să schimbi acea situaţie. Dar dacă starea de depresie este o alegere?  Cum ar fi dacă ar exista metode uşoare şi eficiente pentru eliberarea de depresie? Cum ar fi dacă am putea facilita pe cei cu depresie spre bucurie si spre posibilităţi diferite? O procedură dinamică de transformare care a ajutat un numar mare de persoane cu simptome de depresie să se vindece cu uşurinta este Access Bars®. Această tehnică, ce constă din atingerea uşoară a unor puncte de pe cap, poate fi invăţată şi practicată cu uşurinţă, inclusiv de către copii. In fiecare zi facilitatori şi practicieni Access Bars® din intreaga lume creează miracole în viaţa clienţilor lor  folosind această metodă, participând în acelasi timp  la crearea unei lumi noi, conştiente. Metoda poate fi folosită pentru orice situaţie neplacută şi limitativă de sănătate sau de viaţă.   Esti interesat să facilitezi acest proces pentru cei din jurul tau? Eşti interesat să devii creatorul unei lumi conştiente folosind această metodă dinamică de transformare?

 

 

www.accessconsciousness.com

Mintea nu este localizată doar în creier ci în întregul corp. De aceea, în corp pot fi blocate amintiri şi sentimente. Eliberând corpul, eliberezi mintea. Eliberezi mintea, eliberezi corpul. 
Corpul reţine sentimentele şi gândurile în sistemele energetice ale celulelor. Energiile care rămân blocate în corp sunt adesea consecinţa unei trauma nerezolvate. Trauma poate fi  rezultatul unor răni fizice, emoţionale, mentale sau spirituale, sau o combinaţie a acestora. Trauma fizică poate fi gravă sau minoră, dar important este  gândul care stă în spatele acţiunii sau gândul care a venit în minte atunci când corpul a avut de suferit, de asemenea important este şi locul unde a fost blocat acel gând în corp.  Aceste gânduri ne ţin departe de visele noastre şi iau forma durerilor (fizice, sufleteşti şi spirituale). Gândurile  ce apar ca urmare a unor traume schimbă valenţa moleculară terminală a proteinelor din corp, modifică AND-ul,  întrerupe  curgerea energiei prin corp, declanşează procesul de îmbătrânire, de degradare a celulelor. Se modifică astfel şi realitatea de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, se modifică situaţia financiară, partenerul potrivit nu apare sau dispare, pot apărea probleme de sănătate…. Aceste procese  se produc la nivel de subconştient. Când este dezvăluit gândul şi sentimentul care stătea în spatele energiei fizice, când este analizat şi îndepărtat cu recunoştinţă, capacitatea corpului de a se vindeca singur este activată. Astfel se trasează iarăşi  tiparele corpului (se rescrie blueprintul acestuia) în ceea ce priveşte echilibrul, sănătatea şi circulaţia energetică.  Clarificarea blocajelor interioare (realizată prin curăţări – vezi fraza de curăţare din Access) şi eliminarea lor la nivel energetic (prin Procese de corp, BARS, OFT) conduce la  curgerea libera a energiei prin corp, sănătatea se restabileşte, emoţional suntem mai stabili, ne poziţionăm în observator şi atitudinea noastră faţă de tot ceea ce ni se întâmplă se schimbă. Eliminând blocajele energetice, refăcând starea de sănătate şi echilibrul emoţional atragem în viaţă altfel de situaţii, de încercări … până la a ajunge să ne alegem noi ceea ce dorim să experimentăm. Toate procesele pentru corp cu ajutorul mâinilor sunt făcute pentru a  te facilita pe tine să ai mai multă comuniune cu corpul. Corpul tău are capacitatea să se genereze pe sine dar, din păcate, tindem să avem punctul de vedere că avem un corp care trebuie să moară. Procesul de îmbătrânire se opreşte când începi să eliberezi punctele de vedere fixe. Fiecare punct de vedere fix încuie corpul tău în procesul îmbătrânirii. 

                                                             https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&t=239s

Ce Primesti la acest curs?

 • manual bogat în tehnici și instrumente Access®

 • trei procese de corp

 • planșe de lucru

 • vizionare inregistrare modalitate efectuare şedinţă Bars® cu Dain și Gary

 • primești două ședinte de Access Bars®

 • oferi două ședințe de Access Bars®

 • îndrumare învăţare tehnică și explicații folosire instrumente Access®​

 • certificat internaţional de practicant Access Bars® eliberat de Access Consciousness® Ltd. California

După eliberarea certificatului poți practica Bars® pe familie, prieteni, clienţi.


Nu există cerinţe preliminare de participare, dar este o condiţie pentru participarea la celelalte nivele Access®.

Ce îți aduce acest curs?

 • ușurință totală cu tine și cei din jurul tău

 • mai multă conștientizare

 • deblocarea fiinţei în totalitate

 • somn liniștit și te trezești revigorat și plin de energie

 • disiparea blocajelor mentale, emoționale, psihice, relații, finanțe, familie

 • diminuarea stresului și a vocilor din cap

 • comuniune cu corpul tău, contribuind la deblocarea bolilor din corp

 • stare de calm, pace și spatiu

 • creează ușurință la învățare

 • eliberarea pattern-urilor

 • eliberarea programelor după care funcționezi

 • înveți cum să te eliberezi de gândurile,emoțiile ,sentimentele care îți rulează non-stop

 • eliberarea implanturilor și explanturilor pe care le-ai creat sau ți-au fost livrate

 • diminuarea judecăților pe care le ai cu privire la tine și la cei din jur

 • mai mult spațiu de memorare

 • claritate 

 • eliberarea bolilor stocate în corp

 • creșterea stimei de sine

 • comuniune cu tine 

 • vei învăța cum să îți accesezi puterea interioară și cum să permiți lucrurilor noi să apară în viața ta

 • gestionarea cu ușurință a evenimentelor neplăcute din viața ta

 • eliberarea tiparelor și a convingerilor

 • înveți cum să creezi fluxuri de energie 

 • instrumente cu ajutorul cărora îți  poți schimba starea  imediat

 • stare de calm,pace și liniște interioară

 • poți fi contribuție copiilor tăi

 • poți practica în centre de recuperare,SPA,secții paliative,prieteni,rude,persoane aflate în dificultate,cât și autoterapie

 • eliberarea traumelor,eșecurilor,lipsurilor,deces,divorț cu ușurință

 • eliberarea compușilor chimici din corp în urma consumului de medicamente,alcool,drog,anestezii

 • terapia rulată pe copii le aduce,somn liniștit,acomodare,memorare,creșterea nivelului de comunicare și percepție

 • ADD/ADHD

 • depresie/anxietate

Cum ai vrea să arate viața ta? Învață Access Bars® și devino creatorul propriei tale realități.
 


Prețul cursului pentru România este de 950 ron; pentru cei care repetă clasa 475 ron, pentru cei între 15 – 17 ani este 475 ron, iar pentru cei sub 15 ani însoțiti de o persoană plătitoare este gratuit.


Acest curs este acreditat internațional de ACCESS CONSCIOUSNESS ® LTD.California, CERTIFICARE ACCESS BARS PRACTITIONER


ÎNSCRIERI LA TEL.: 0774 487 933

 Terapie pentru minte și corp, dezvoltare personală, consiliere şi cursuri Cristina  Stănilă

ACCESEAZĂ CONȘTIINȚA  COACH CRISTINA  STĂNILĂ

https://www.facebook.com/accesareaconstiintei/?ref=bookmark

PLATA SE EFECTUEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

LA ÎNSCRIERE SE ACHITĂ 50% AVANS

LUIS&CRIS LIFE

950 RON-RO65INGB000099990830032 

STANILA GINCUELA CRISTINA

 EURO-RO56BTRL03604201A72106XX

REVOLUT-0774487933

paypal.me/cristinavlaicu71

78527801_1247884785395440_28488683516508

 

Cu recunoștință Cristina Vlaicu  Stănilă– Facilitator Access Consciousness®BF-CFMW-SIYI,

Instructor/Formator Dezvoltare Personală, Reflexoterapeut, Managementul Stresului,

NLP, Practician Procese de Corp,Evaluator Stare de Sanatate prin Bioenergie și Biorezonanță,Specialist Coach , Facelift,

Confirmă Participarea

Multumesc pentru confirmare!