COACHING

Life Coachingul este un domeniu diferit de consiliere sau terapie specializata. O notiune noua pentru noi, dar care castiga din ce in ce mai mult teren, aceasta abordare te poate schimba: pe tine, viziunea asupra lucrurilor sau comportamentul tau intr-o anumita situatie.

candid-shot-young-man-glasses-talking-about-his-problems-during-psychological-therapy-sess

Ce este, cu adevarat, Life Coachingul?

Dupa cum ii spune si numele, coachingul poate fi tradus prin „antrenament”, iar abordarea aceasta se face in special pe proiecte specifice, personale si profesionale. Pe scurt, se face o examinare a ceea ce se intampla, descoperind impreuna cu Life Coachul obstacolele si provocarile pe care le ai in fata. Mai apoi, bineinteles, alegeti actiunea cea mai buna astfel incat rezultatul sa fie unul satisfacator.

Ce face un Life Coach?

Inainte de a te intalni si tu cu unul pentru a vedea, practic, metoda lui de lucru, specialistii cred ca un bun Life Coach este cel care te ghideaza corect, te investeste cu calitati pe care le aveai, dar de care nu stiai si le sporeste ca grad de manifestare si te ajuta sa te imbunatatesti, din toate punctele de vedere.

 

Bineinteles, poate suna destul de rigid si teoretic, insa in practica Life Coachingul capata valenta nebanuite.

word-with-dice-white-background-coaching.jpg

Care sunt beneficiile Life Coachingului?

Creste increderea si stima in sine

Te ajuta sa creezi relatii armonioase si eficiente (personale si profesionale)

Te ajuta sa mentii un echilibru atat de important in toate domeniile vietii

Te ajuta sa iti implinesti visurile si sa-ti duci la bun sfarsit planurile.

Te ajuta sa manageriezi mai bine sentimente si manifestari precum mania, supararea, frustrarea, stresul, tristetea, pierderea cuiva drag etc.

Acestea sunt doar cateva dintre notiunile importante ce tin de Life Coaching. Daca simti si tu ca e timpul sa ai parte de ghidare in viata pe care o traiesti, poate ar fi bine sa iei in considerare si acest nou tip de reconectare cu tine si viata ta.