POVESTEA NEADEVĂRATĂ A VIEŢII TALE

Actualizată în: 25 Oct. 2018

Fiecare dintre noi îşi are propria poveste – un mit, după care trăim, care ne colorează lumea şi determină viaţa pe care o ducem

Povestea ta derivă din experienţele tale, din familia ta, din strămoşii tăi. Totuşi, povestea ta este mai mult decât o amintire, este o amprentă energetică. Această energie este catalizatorul tuturor gândurilor şi emoţiilor, care pe parcurs creează un TU. Cu toate că îţi trăieşti viaţa ca şi cum un TU continuu s-ar afla la comandă, în realitate – gândul îl gândeşte pe gânditor.


Povestea ta nu este adevărată.


Este o impresie creată din evenimente văzute aproape în întregime din perspectiva ta, fără să iei în considerare circumstanţele, pe ceilalţi oameni şi motivaţiile lor.


Trecutul se acumulează atunci când noi nu participăm pe deplin la experienţa din prezent. O experienţă trăită pe deplin nu lasă nicio amprentă energetică.


Pe măsură ce trecutul se acumulează, acelaşi lucru se întamplă şi cu un simţ al spaţiului, care creează un sentiment de separare şi, în cele din urmă, de izolare faţă de lume.

Pulsaţiile din amprenta energetică a trecutului sunt în special încercări ale Corpului Temporal al Trecutului de a atinge desăvârşirea şi înţelegerea finală. Experienţa are loc numai în timp şi spaţiu, iar trecutul încearcă să retrăiască întâmplările pe care nu le-am înţeles niciodată pe deplin de la bun început. Astfel sunt create tipare în viaţa noastră.


Dependenţele sunt şi ele tipare repetate, ce caută înţelegerea finală şi completă. Nu vin întotdeauna dintr-un impuls de a uita, nici nu sunt întotdeauna născute din tristeţe; pot fi unde energetice care încearcă să-şi reamintească, avându-şi originea în momente de extaz şi unitate.


Avem centre energetice care caută rezolvare. Departe de a fi reprimate, toate gândurile şi sentimentele noastre, chiar şi cele mai subliminale, pulsează constant în Corpul Temporal al Prezentului, care este singurul centru în care ele pot fi treptat eliberate şi soluţionate.


75 afișare0 comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com