IUBEȘTI, DAR... TE IUBEȘTI?

Actualizată în: 25 Oct. 2018

„Adânceşte-te în propriile temeri, provoacă-le să îţi facă tot răul posibil şi taie-le din rădăcini când încearcă să o facă. Dacă nu, se vor clona ca ciupercile, te vor înconjura, îţi vor închide calea spre viaţa la care speri.“ RICHARD BACH

Iubesc şi mă iubeşte, şi totuşi ceva înlăuntrul meu nu mă lasă să mă bucur! Şi totuşi, iubesc?

Îmi spune că mă iubeşte şi totuşi ceva înlăuntrul meu nu mă lasă să simt, să percep şi să trăiesc această iubire. Mă iubeşte? Este iubire sau vreau doar să cred că ne iubim? Este conexiune sau doar îi comand minţii că este sufletul pereche?


E soare, e minunat, e explozie de sentimente şi totuşi simţi frică, te îndoieşti, oboseşti şi nu mai ştii cine esti? Dar totuşi, iubeşti.


Iubirea e vibraţie, iubirea e pace, linişte interioară şi – mai mult decât atât – iubirea este completare, comuniune. Iubirea nu este despre cine şi cât merită, iubirea nu este pansament de pus pe rană, iubirea nu este locul unde îţi consumi energia şi nici bucăţica pe care TU nu ai primit-o şi eşti dispus să o oferi celuilalt. Atunci când crezi că iubeşti, dar nu trăieşti bucuria iubirii, te vinzi pe tine, doar pentru a te potrivi în realitatea celuilalt. Are sens? De ce o faci?


Pentru că tu, fiinţă minunată, nu te iubeşti suficient de mult pe tine, încât să poţi primi sau alege persoana potrivită pentru tine. Iar dacă nu eşti TU persoana care te iubeşte cel mai mult, cum ar putea altcineva să te iubească atât cât ţi-ai dori?


Eşti tu dispus să te iubeşti atât de mult pe tine, încât să oferi fără să ai aşteptări? Te-ai întrebat: Ce poate aduce persoana pe care o iubesc în viaţa mea?


Câţi îşi trăiesc vieţile fără să descopere vreodată ceea ce ştiu sau ce iubesc? Mulţi. Este alegerea ta, să nu îţi îngădui să ajungi ca ei.

48 afișare0 comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com