CEL MAI SIMPLU, CEL MAI PRAGMATIC, CEL MAI RAPID

Actualizată în: 21 Nov. 2020

CEA MAI MARE USURINȚĂ, CEA MAI PROFUNDĂ SCHIMBARE PENTRU RIDICAREA NIVELULUI DE CONȘTIINȚĂ


Accesarea Conştiinţei este o metodă de coaching fondată de Gary Douglas, prin care folosind conştient un şir de instrumente simple şi pragmatice, eşti ajutat să descoperi cunoaşterile innăscute. Furnizează instrumente simple pentru a te împuternici, pentru a gestiona conștient orice domeniu al vieții tale. Este o abordare care cultivă o stare de „a fi“ în loc de „practică“ ceva. Este o metodă care te ajută în evoluare, în ridicarea nivelului de conştiinţă, în eliberarea traumelor, în curăţarea şi vindecarea corpurilor, etc. Unul dintre obiective este eliberarea de idei fixe deţinute, a modelelor energetice blocate în corpul tău și in fiinţa ta.


În decursul vieţii, prin experiență, acumulăm o încărcătură emoțională pozitivă sau negativă (ceea ce într-adevăr iubesc sau urăsc cu adevarat). Alegerile pe care le facem, le facem bazându-ne pe aceste experienţe inmagazinate. In Access nu este vorba despre a spune povestea personală sau revelatoare și retrăind traumele din trecut, în scopul de a găsi răspunsul la această problemă. Access are o abordare diferită, și iti cere să trăiesti în întrebare, astfel să eliberezi şi să faci alegerile cele mai potrivite pentru tine.


Procesele folosite constau din întrebări, declarații și tehnici de corp. Astfel există procese specifice pentru locul de muncă, relații, familie, sex, bani, traume fizice sau emoţionale, greutatea corpului, obiceiurile, anxietate, depresie și amânare de compensare şi multe altele. Procesele verbale vă permit să renunţaţi la vechile tipare rapid, fără a fi nevoie să se retrăiască sau să se reexperimenteze orice traumatism sau dramă.

47 afișare0 comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com