CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ AI DISIPA TOT CEEA CE AI CREZUT DESPRE TINE?


Ce s-ar întâmpla dacă ai disipa tot ceea ce ai crezut despre tine,despre corpul tău,despre fața ta,despre sănătatea ta?

De fiecare dată când te uiți în oglindă și îți judeci reflexia,celulele corpului tău memorează și îți blochează acea judecătă în memoria celulară a corpului tău.

Cu fiecare punct de vedere pe care îl ai asupra ta,creezi un blocaj energetic al corpului,ceea ce va duce la degradarea lui,la efectul de îmbătrânire,la aparitia disfuncțiilor cât și a bolilor!

Există un proces de corp energetic,terapeutic,care înlătură durerile din corp,durerile musculare,sterge semnele îmbătrânirii.

Facelift-ul energetic rulat pe tot corpul este benefic și în cazul paraliziilor,deficiență de circulație limfatică,energizează corpul,permite deblocarea timusului,a glandelor suprarenale,creează ușurință în corp și mult mai multe beneficii.

Dupa 14 sesiuni Facelift access energetic!!!


Ce este access energetic facelift?

AEF este un proces de corp extrem de blând și hrănitor,care inversează procesul de îmbolnăvire și îmbătrânire a corpului,a fetei,fiind un proces noninvaziv,fără operații,fără ace,fără a produce dureri în corp,cu efecte rapid vizibile.

Rularea facelift-ului pe întreg corpul elimină de asemenea toate traumele,dramele,mentale,emoționale din corp,tot ceea ce a dus la degradarea acestuia.

Facelift-ul energetic contribuie la dispariția ridurilor cât și a vergeturilor,elimină petele apărute fără diagnostic, deblochează energia sexuală aducând mai multă potență domnilor și mai multă sexualnete doamnelor,rezultatele fiind uimitoare.

În același timp se elimină judecățile asupra ta și a corpuli tău,toate punctele de vedere despre cum arața corpul și fața ta,despre vârstă și bolile care au dus la degradarea corpului.

În timpul procesului se activează memoria celulara a corpului,ceea ce îi permite regenerarea.

Aceast proces rulat regulat aduce efecte permanente.

Cea mai frumoasă contribuție a acestui proces de corp este că schimbă și interiorul,nu numai fizic,elimină toate limitările și blocajele ființei!

#alegesănătate #tinerețe #vitalitate #sexualitate


https://www.cristinastanila.com/facelift-energetic


42 afișare0 comentariu
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com