sâm., 15 mai | Timișoara

CURS ACCESS BARS 15.05.2021 FACILITATOR CRISTINA VLAICU

BINE CU TINE!!! https://www.cristinastanila.com//curs-access-bars
Biletele nu sunt puse în vânzare
CURS ACCESS BARS 15.05.2021 FACILITATOR CRISTINA VLAICU

Ora și locul

15 mai, 10:00 – 18:00
Timișoara, Timișoara, Romania

Despre eveniment

Cât din viața ta folosești pentru a rezolva probleme și probleme? Cât de  mult încerci să te simți bine ? Și cât de rău țe-ai simțit toată viața pentru că nu ai ajuns în punctul în care să te simțit suficient de bine? Cat de mult esti tu ,atunci când vă judecați zilnic pentru că nu ați reușit, facut suficient, fiind suficient, pentru a nu avea corpul potrivit, relația potrivită, bani, marele sex, cariera de succes și afaceri? De câte ori în viața ta ai fost lovit de depresie, anxietate, atacuri de panică sau alte expresii puțin plăcute și te-ai simțit prins fără ieșire?

ACCESS BARS® este un instrument /tehnică/terapie , este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajuta să devii conştient în toate aspectele vieţii, să eliberezi durerea din corpul tău, să îţi uşurezi viaţa în toate aspectele ei, să ai relaţii mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit şi să te simţi împlinit. Ştim că este bine să gândim pozitiv şi ne străduim să o facem; cu toate acestea, nu pare să se schimbe nimic. Nu se schimbă nimic pentru ca mintea noastră nu ajunge suficient de adânc în încrengătura gândurilor noastre inconştiente, în ceea ce am moştenit ca tipare mentale de la înaintaşii noştri, în ceea ce ne-am însuşit pe parcursul vieţii ca modele, standarde, bariere, judecăţi, puncte de vedere fixiste, convingeri limitative. Toate, în egală măsură, ne împiedică să vedem că există şi alte posibilităţi, şi să trăim în darurile cu care am venit înzestraţi.   Ești dispus să-ți creezi o realitate diferită cu tine, cu relațiile, cu banii, cu familia, să înveți să primești totul cu ușurință și bucurie?

Cum ar fi să ai,să creezi,să generezi mult mai mult decât ai acum?

Detalii-https://www.cristinastanila.com//curs-access-bars

           -https://www.cristinastanila.com//access-bars

Facebook-https://www.facebook.com/terapiebodymind

                -https://www.facebook.com/accesareaconstiinteihttps://www.cristinastanila.com//curs-access-bars

Prețul cursului pentru România este de 950 ron; pentru cei care repetă clasa 475 ron, pentru cei între 15 – 17 ani este 475 ron, iar pentru cei sub 15 ani însoțiti de o persoană plătitoare este gratuit.

Înscrieri-tel 0774487933

Distribuie evenimentul