FII CREATORUL PROPRIEI TALE REALITĂȚI

FII TU FIINȚĂ INFINITĂ

Te invit la o clasă introductivă Access Consciousness®-Access Bars®

CURS DEZVOLTARE PERSONALĂ ~ 6 APRILIE 2019

HOTEL EXCLUSIV

Str. Salcâmilor nr. 32 ~ TIMIȘOARA

15:00 ~ 19:00

Ce este accesează conștiința?

Este un set de tehnici, instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștiință pentru toți. Conștiința include totul, fără nici un fel de judecată. Este disponibilitatea și capacitatea de a fi conștient în totalitate, complet prezent în toate ariile din viața ta.

Te invit să te recunoști pe tine ca fiind o ființă infinită și să pășești în capacitatea de a genera o viață care trece dincolo de tine, cel care crezi tu că ești.

Ca ființă „finită“ tendința este de a funcționa în baza gândurilor, sentimentelor, emoțiilor. Access Consciousness® îți oferă instrumente pentru a te elibera de polaritate, de prizonierat, de condiționarea și limitarea gândurilor, sentimentelor și emoțiilor.

Polaritatea ne împiedică să vedem lucrurile așa cum sunt cu adevărat, astfel încât să nu putem schimba tot ceea ce ne-am dorit să schimbăm. Polaritatea ne împinge să funcționăm în baza traumelor și a dramelor, a supărărilor și a intrigilor ce aparțin acestei realități.

„Conștiința este abilitatea de a fi prezent în viața ta în fiecare moment, fără a judeca pe nimeni și nimic, nici măcar pe tine însuți! Este abilitatea de a primi totul, de a nu respinge nimic și de a crea tot ceea ce dorești să ai în viață, mult mai mult decât ai în acest moment, mult mai mult decât îți poți imagina! Cum ar fi dacă ai fi dispus să te „hrănești“ și să ai grijă de tine? Cum ar fi dacă ai deschide ușile spre a fi tot ceea ce ai hotărât că e imposibil să fii? Cum ar fi dacă ai realiza cât de crucială este prezenţa ta în lume și cât de mult adaugă ea la posibilitățile tuturor.“ – GARY DOUGLAS

Ești dispus(ă) să cunoști un mod diferit de a-ți crea ușurință cu tine, cu toți cei din jurul tău, să ai la îndemână instrumente și un mod de gândire care schimbă tot ceea ce nu funcționează pentru tine: relații, sănătate, bani, afaceri, familie etc.?

Cum ar fi să funcționezi din minte conștientă, dincolo de limitări, proiecții, așteptări, programe, pattern-uri, blocaje, sisteme de convingeri, să te eliberezi pe tine și corpul tău de boli, implanturi, energii de vibrație joasă, judecăți, anxietate, depresie, lipsa somnului, stres și tipare repetitive din viața ta?

​​​Cum ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Ești dispus(ă) să primești în viața ta gloria și abundența vieții?

Ești pregătit(ă) să explorezi posibilități infinite?

FII TU FIINŢA MINUNATĂ CARE EȘTI ȘI SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

În timpul cursului ofer două mini sesiuni de Access Bars®

Contribuția este de 150 ron.

Înscrierile se fac cu cel puțin două zile inaintea cursului, pe adresa de email: cristinastanila403@gmail.com,

tel.: 0774 487 933, mesaj facebook: Cristina Stănilă


Vă aștept cu drag să ne bucurăm împreună și să deschidem portile acolo unde ați decis că „E IMPOSIBIL“!

Cu recunoștință CRISTINA STĂNILĂ

​Facilitator Internațional Access Consciousness® BF-CFMW, Instructor/Formator Dezvoltare Personală, Life & Business Coach, Reflexoterapeut, Procese de corp, NLP

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com