Ce-ar fi dacă TU ai fi Maestrul universului tău?

Cum ar fi dacă, fiind TU cu adevărat, reprezintă darul și schimbarea de care are lumea nevoie? Este acum timpul să începi să creezi viitorul și lumea care știi că este posibilă?

Curs Access Bars® ~ Timisoara, 22 Aprilie 2019, 10:00 – 18:00 ~

IT’S YOUR STORY

Acest curs îți aduce transformări majore în toate ariile vieții, informații și tehnici despre capacitatea corpului de a se regenera, de a căpăta liniște și claritate mentală, având un potențial uriaș.
Access Bars® este o terapie inovativă ce permite accesarea unui nivel înalt de conștiință. Tehnica a fost descoperită de către GARY DOUGLAS în urmă cu 30 de ani și este utilizată în prezent de sute de mii de oameni din întreaga lume.
Prin terapia BARS® (atingerea celor 32 de puncte cheie ale corpului uman)undele cerebrale încetinesc și tot bagajul informațional împovărător se eliberează împreună cu toată incărcătura electromagnetică ce menține mintea și corpul într-o realitate fără alegeri. Rularea energiei prin aceste bare este ca și ștergerea fișierelor vechi și nefolositoare din baza de date a unui computer. În acest caz al corpului uman. Este ca și un restart al ființei și intregii vieți atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.

 

Toate informațiile limitative, distructive, convingerile, judecățile, programele, punctele de vedere fixe nu vor mai exista și nu vor mai apărea în mod automat.Vei începe să fii și să funcționezi prezent și din prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor.Terapia a fost verificată de către știință și s-au constatat rezultate uimitoare.
 

 • Simți că ești ținut pe loc de blocaje limitative, judecăți, sisteme de credință, programe copiate de la părinți sau de la societate, convingeri legate de sănătate, bani, relații, familie, creativitate, evoluție, comunicare?

 • Ești stresat, nu dormi bine, eşti depresiv(ă), anxios (anxioasă), simți oboseală cronică, îți lipsește randamentul și nu comunici eficient atât cu tine cât și cu cei din jur?

 • Ești părinte și îți dorești să îți ajuti copilul? Dacă are dificultăți de vorbire și de exprimare, anxietate, autism, ADD și ADHD, hiperactivitate sau apatie, lipsa capacității de concentrare, tulburări obsesiv compulsive.

 • Suferi de o boală cronică, obezitate, ești înainte sau după intervenții chirurgicale, traume nerezolvate, pierdere, deces, divorț, lipsa poftei de viață nemotivată, blocaje emoționale, tulburări psihice?

Acest curs îți aduce un nivel superior de dezvoltare personală, conștientizare și îți deschide poarta către posibilități infinite.

Costul cursului pentru România include discount 35 % acordat de Access Consciousness®.

Cursul Access Bars® este cerinţă preliminară pentru celelalte nivele.

Prețul acestui curs este 910 ron, pentru cei care repetă clasa este de 455 ron, pentru cei intre 16 – 18 ani este 455 ron, iar pentru cei sub 15 ani care participă alături de un părinte care platește este gratuit.

Ce include cursul?

 • un manual bogat in instrumente și tehnici dinamice și transformatoare

 • planșe de lucru

 • primești și oferi câte 2 ședințe de Bars®

 • înveți această tehnică care îți aduce schimbări în toate ariile vieții

 • multe informații despre funcționalitatea minții și a corpului uman

 • primești Certificat Internațional de Practician Access Bars® eliberat de ACCESS CONSCIOUSNESS CALIFORNIA

De ce să participi?

Învățând această terapie/tehnică, ai mai multă ușurință pentru corp, minte, suflet, viața ta.

Cine poate participa?

Oricine își dorește o viață și o realitate diferită, oricine care își dorește mai mult, oricine care caută o metodă de a se ajuta și dezvolta personal pe sine și pe toți cei din jurul său.


Access Bars® poate fi complementar oricărei forme de terapie din medicina clasică sau cea complementară.

Înscrierile se fac cu cel puțin două zile inaintea cursului, pe adresa de email: cristinastanila403@gmail.com,

tel.: 0774 487 933, mesaj facebook: Cristina Stănilă


Vă aștept cu drag să ne bucurăm împreună și să deschidem portile acolo unde ați decis că „E IMPOSIBIL“!


TRAINER:
CRISTINA STĂNILĂ – Facilitator Access Consciousness ®CFMW, Facilitator internaţional Access Bars®, Life Coach, Instructor/Formator, Evaluator stare de sănătate, Reflexoterapeut în bioenergie/bioenergoterapie, managementul stresului, Practician procese de corp Access Consciousness®, Practician Programare Neuro-Lingvistică

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Pinterest
 • Tumblr Social Icon
 • Instagram

© 2018 Cristina Stanilă  |  www.cristinastanila.com